Використав CURL для вирішення проблеми з відправкою HTTP запитів в проєкті ZennoPoster

Одного разу звернувся до мене замовник з проблемою – будь-який запит до сервісу розпізнавання hcaptcha не доходить, тобто у вікні моніторнг трафіку програми ProjectMaker просто пуста біла лінія, ніякого статусу, і відповіді немає. При чому інколи, все таки якась відповідь приходить.
Читати

Як порізати великий текстовий файл в програмі ZennoPoster

При роботі з дуже великими файлами, розмір яких може сягати 100 гігабайт і більше проблематично робити вибірку необхідних рядків. Тому появляється необхідність розкрошити цей один великий гігантський файл на багато маленьких кусочків, з якими вже можна набагато простіше працювати.
Читати

Як працювати з великими текстовими файлами в ZennoPoster

Бачу не один я зустрічався з такою проблемою, коли прив’язуєш текстовий файл до звичайного списка в програмі ZennoPoster, і бачиш, що все працює нормально в багатопотоковому режимі. А потім в один день файл виростає, тому що наприклад є багато даних які по черзі потрібно опрацювати, чи банально звідкись завантажили великий файл, з якого треба видалити мусорні рядки – і результатом такого звичайного підходу буде повне пожирання оперативної пам’яті програмою ZennoPoster.
Читати

Менеджер відправки запитів в проєкті ZennoPoster

Звернувся до мене чоловік на форумі з проблемою – потрібно відправити декілька HTTP запитів методом POST, у якому URL буде одинаковим, а тіло запиту буде в JSON його потрібно сформувати використовуючи список ZennoPoster. І всі запити потрібно відправити бажано одночасно, і в результаті потрібно дізнатись скільки запитів було виконано успішно ( HTTP 200 ).
Читати

Як навколо об’єкта на зображенні намалювати червоний прямокутник в ZennoPoster

Звичайно, що намалювати червоний прямокутник навколо об’єкта не важко – потрібно просто на зображенні змінити колір пікселів з білого (фонового) на червоний. Проте важливим є те, як на практиці вирішити це завдання. Тому, використовуючи інформацію з попередніх публікацій продовжу писати C# код.
Читати

Як розділити зображення на символи програмою ZennoPoster

Користувачі програми ZennoPoster займаються автоматизацією – пишуть ботів, які щось роблять в інтернеті. Власники сайтів встановлюють на своїх сайтах captcha щоб обмежити ботам доступ до деяких функцій, наприклад для відправки коментаря. Але автоматизаторів не завжди це зупиняє. І сьогодні я продовжу розповідати про те, що можна дальше робити з зображенням, яке було переведено раніше у чорний та білий кольори.
Читати

Як перевести кольорове зображення в чорнобіле програмою ZennoPoster

Інколи при перегляді відео на YouTube автор показує щось в браузері, наприклад табличку Google, і обіцяє залишити посилання в описі. Але чомусь забуває це зробити. В результаті – приходиться пробувати ввести символи, які зображені в кадрі в адресному рядку браузера вручну. На жаль це не завжди получається зробити без помилок з першого разу. Тому, я вирішив частково автоматизувати цей процес.
Читати

ExpandoObject в ZennoPoster

Частенько при роботі з Json в програмі ZennoPoster у своїх проєктах я використовую словник Dictionary<string,object>, але приходиться працювати також з типом даних dynamic. Власне для мене було не очевидним, що для створення dynamic потрібно використовувати ExpandoObject, тому рішив залишити приклад в цій публікації.
Читати

Як використовувати функції в ZennoPoster

Інколи хочеться просто писати код, який виконує роботу, і менше вникати в те, як саме ця робота виконується. Звичайно, що для цього є можливість створити свій клас і методи в загальному коді, після чого визивати їх в потрібний момент. Проте, часто зручніше використовувати узагальнені делегати (так, уже після самого слова делегати здається що буде складно).
Читати

Як скачувати картинки з YouTube програмою ZennoPoster

Буває так, що необхідно скачати всі прев’ю для відео на YouTube. І приходиться згадувати як виглядає посилання на прев’ю того чи іншого розміру. Після чого тратити час на те, щоб перейти по кожному, і завантажити прев’ю в якусь папку на комп’ютері. Тому, рішив накидати проєкт, який буде виконувати цю роботу замість мене.
Читати