Де взяти API Key ChatGPT

Вирішив зберігати свої діалоги з ChatGTP у свою базу даних MySQL, щоб мати до них повний доступ в будь-який момент без SMS і реєстрації. І рішив не видумувати як автоматизувати цей процес – рішив зразу піти офіційним шляхом і одержати свій API ключ до ChatGPT, який надасть мені можливість автоматизації задуманого завдання.

Є два основних способи одержання ключа API для ChatGPT: офіційний і не офіційний.

Значить не офіційний – це просто купити його у тих, хто продає такі ключі – так як вони дають доступ до штучного інтелекту – то зараз є багато автоматизаторів, які спеціально реєструють аккаунти щоб заробити на продажі таких ключів. Але це не мій шлях – тому я буду пробувати одержати ключик безкоштовно офіційним способом на офіційному сайті зі свого зареєстрованого аккаунта.

Значить я не володію англійською мовою, і приходиться використовувати перекладач Google, щоб розібратись що до чого і куди потрібно зайти, щоб одержати ключа. Інструкції які в інтернеті находив написані великою кількістю символів, проте я очікував знайти якусь просту, щоб по кроках на скриншотах було видно що і куда клікати. В кінцевому випадку не знайшов, і прийшлось розбиратись самостійно.

1. Ідемо на сайт:
https://platform.openai.com/account/api-keys
2. Проходимо авторизацію у своєму аккаунті
3. Натискаємо кнопку Create New Secret Key:

4. У модальному вікні що відкриється вказуємо назву нового ключа:

5. Слідуюче модальне вікно покаже нам API key для нашого ChatGPT – саме звідси його можна скопіювати і вже використовувати для у своїх проєктах ZennoPoster чи Telegram ботах:

6. Тиснемо на кнопку Done і бачимо що наш ключик появився в списку всіх ключів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *